Szüksége van mobiltelefon-tanácsokra? Akkor olvassa el ezt

A mobiltelefonok manapság meglepően gyakoriak, de sok ember számára mégiscsak valami tudományos fantasztikusnak tűnnek. Még akkor is, ha ismeri a mobiltelefonok használatát, akkor is gondjai lehetnek az igényeinek megfelelő telefon kiválasztásával. Használja az alábbi információkat, hogy segítsen magának a helyes döntés meghozatalában.

Beruházás lebonyolítás, műszaki ellenőrzés, műszaki szaktanácsadás, ingatlan felmérés

Beruházás lebonyolítás, műszaki ellenőrzés, műszaki szaktanácsadás és ingatlan felmérés

Próbálja korlátozni a nap folyamán az interneten megtekintett videók mennyiségét. A videó megsemmisíti az Ön GB-kapacitását, mivel általában streaming, és sok adat szükséges a futtatásához. Ha gyakran néz YouTube-videókat a nap folyamán, érdemes korlátlan adatforgalmat választania.

Ne felejtse el egyszer-egyszer kikapcsolni okos telefonját. Nem csak otthoni számítógépét hagyhatja állandóan bekapcsolás nélkül, alkalmi újraindítás nélkül. Az okostelefonok kifinomultabbak, mint a múlt telefonjai. Minden alkalmazásukkal és különféle programjukkal alkalmanként újra kell indítani őket.

Az akkumulátor gyorsan lemerül? Lehet, hogy gyenge a jeled. A gyenge jel jelentősen lemeríti az akkumulátort. Ha nem használja a telefont, ne tárolja azt olyan helyen, ahol nincs jel, például fiókban vagy szekrényben.

Tudta, hogy a mobiltelefon akkumulátorának van némi fenntartott energiája? Ha úgy találja, hogy a mobiltelefon akkumulátora lemerült, és nincs módja annak feltöltésére, írja be az USSD "* 3370 #" kódot. Akár 50% -kal növekszik a teljesítmény. Ez a tartalék energia a telefon következő feltöltésekor töltődik fel.

Használja a Talkstert, ha éjjel-nappal ingyenes nemzetközi hívásokat szeretne kezdeményezni. Ez a szolgáltatás több hirdetést jelenít meg, mint amit megszokott, de csökkenti azokat a magas költségeket, amelyeket az országon kívüli hívásokért kell fizetnie. Ez hosszú távon rengeteg pénzt takarít meg.

Értse meg a mobiltelefon-tervét. Ezek a tervek meglehetősen összetettek lehetnek az adókedvezmények, a teljes beszélgetési percek, a szöveges üzenetek és a nemzetközi díjak között. Mielőtt véletlenül átrobbanna egy juttatással, és többet számítanának fel, tudd meg, mit tehetsz és mit nem. Ez rengeteg pénzt takaríthat meg a havi számlán.

Kerülje el, hogy mobiltelefonja a víz közelében legyen. Ha elmerül, akkor valószínűleg eltörik. Tömlőktől és csapoktól tartsa távol. Lehet, hogy elhiszed, hogy nem dobod el a telefont, de soha nem lehetsz biztos benne.

Ismerje a mobiltelefon-törvényeket az Ön államában, amikor a vezetésről van szó. Sok államban törvénytelen a mobiltelefonon és a vezetésen keresztüli szöveges üzenetküldés. Még akkor is, ha az államában technikailag legális, mégsem jó ötlet. Sok baleset történik a szöveges üzenetek miatt. Ha kommunikálni kell, telefonáljon kihangosító eszközzel, vagy térjen le a szöveges útra.

Ne felejtse el lezárni a telefont, amikor a zsebébe teszi. Ez fontos, mivel nem akarja, hogy teste bármilyen gombot megnyomjon, vagy felhívjon valakit, amikor nem szándékozik. A zárolási képernyő funkciót általában a telefon beállításainak általános szakaszában találja meg.

Próbálja meg elkerülni, hogy a telefon akkumulátora teljesen lemerüljön, mielőtt újratölti. A mobiltelefonok normálisan hordozzák az újratölthető elemeket. Nem fognak megfelelően töltődni, ha hagyja, hogy az akkumulátor teljesen lemerüljön. Próbálja meg korábban feltölteni a mobiltelefon akkumulátorát.

Egy mobiltelefonnal a kezedben a világ többi részével való kapcsolat fenntartása egy pillanat alatt elérhető. A mobiltelefonok használata azonban néha kihívást jelent a megfelelő használat érdekében. Máskor nehézségekbe ütközhet annak eldöntésére, hogy melyik terv legyen a legjobb az Ön számára. Nem számít, milyen problémákat okozhat a telefonja, az imént olvasott cikk segíthet.