Használt autót vásárol? Használtautó tippek

Ha korábban vásárolt már használt autót, akkor tudja, hogy mekkora gondot okozhat. Olyan sok lehetőség közül lehet választani, és a kereskedők annyira szorgalmasak, hogy könnyen be lehet sietni egy olyan járműbe, amelyhez igazán nem igaz. Olvassa el ezt a cikket, és tanuljon meg néhány fontos információt egy új jármű vásárlásával kapcsolatban.

Ügyeljen arra, hogy minden szükséges anyag megvan a vásárlás során. Mennyit engedheti meg magának költeni? Mekkora kell a használt autó számára szállítani szükséges emberek száma? Az üzemanyag-fogyasztás különös aggodalomra ad okot? Hány ajtó van szüksége a használt autóhoz? Készítsen egy listát a kívánt dolgokról, és vigye magával a listát, hogy mindent emlékezzen.

Ha nem autóval kereskedik, látogasson el a helyi könyvtárba, és derítse ki használt autójának értékét. Ezeket az információkat online is megtekintheti több helyről. Ha a használt autó kereskedelmi értékét és a használt autó kiskereskedelmi értékét megkapja, akkor jobb tárgyalásokat folytathat.

Beruházás lebonyolítás, műszaki ellenőrzés, műszaki szaktanácsadás, ingatlan felmérés

Beruházás lebonyolítás, műszaki ellenőrzés, műszaki szaktanácsadás és ingatlan felmérés

Vigyázzon a felár-eladásokra a pénzügyi irodában. Amikor eléri a finanszírozási irodát, mindig meghosszabbított garanciát, belső védelmet, résbiztosítást és egyéb hasonló kiegészítőket kínál Önnek. Mielőtt megvásárolná a döntést, győződjön meg arról, hogy jól megértette ezeket. A legtöbb nem ér megköltött pénzt, és jobb, ha minden hónapban megtakarít, ha javításra szorul, vagy ha a belső tetején foltot szenved.

A használt autó vásárlása előtt ellenőrizze le, hogy megfelelő-e a finanszírozás. Ehhez keresse fel a helyi bankot vagy hitelszövetkezetet. Előfordulhat, hogy jobb üzletet kap a bankján keresztül, mint a kereskedőn keresztül.

A tárgyalások során a havi összeg helyett a teljes árra összpontosítson. A havi fizetések rugalmasak, de a teljes ár merevebb. Vegye figyelembe a teljes árat. Ezért kell megnéznie a teljes árat és a finanszírozást. Használja ezt a számot, majd kiszámolja az optimális havi fizetési összeget.

Vizsgálja meg kereskedelmének értékét. Nemcsak a legkedvezőbb áron kell megvizsgálnia az új használt autó vásárlását, amelyet meg szeretne vásárolni, hanem azt is tudnia kell, hogy mekkora a kereskedelme. Hajtsa végre házi feladatát, és derítse ki kereskedelmének kis- és nagykereskedelmi értékeit. Cél a kiskereskedelmi érték megszerzése a kereskedőtől.

Miután megtalálta a tökéletes használt autót, kérjen járműjelentést. A járműtörténeti jelentés felsorolja azokat az eseteket, amelyekben a jármű részt vett. Ha a kereskedő nem nyújtja ezt a szolgáltatást, névleges díj ellenében megvásárolhatja online. Ez a jelentés segít elkerülni egy roncsban lévő használt autó vásárlását.

Remélhetőleg most jobban megérti, mire van szüksége egy használt autó vásárlásához, azzal elégedett. Ügyeljen arra, hogy a fenti cikkben megadott tippeket végrehajtsa, hogy a kiválasztás egészében könnyebbé váljon. Bármilyen szerencsével az álmainak használt autóját fogja végezni!